Wie ben ik


Mijn naam is Anouk, ik geef ontspanningsmassage, stoelmassage en hot stone massage onder de naam "Heuvelrugmassage". Ik vind het heerlijk massages te ondergaan en vind het net zo fijn ze te geven. Naast diverse opleidingen heb ik over de jaren veel verschillende technieken en ervaringen opgedaan die ik allemaal laat terugkomen in mijn massages zoals o.a. bindweefsel massage, plusing, rocking, drukpunten en hot stones.


Cadeautje


Met mijn verhuizing uit Utrecht heb ik mijn vaste massage klanten achtergelaten. Een klant gaf uitleg bij de keuze van haar afscheidscadeautje.  Het cadeautje had twee kwaliteiten die mijn massage volgens haar ook had " stevig maar zacht". Een mooi compliment vond ik. Het is fijn als iemand het gevoel heeft dat alles in het lichaam aandacht gehad heeft en weer leeft of ontspant. Je ontspannen lichaam kan helpen om gedachten los te laten. Het is een cadeautje om dat iemand te mogen geven.

Bij Karen in de praktijk ervaar ik aandacht en zorg die ik ook graag mee geef. Het inspireerde mij om weer te beginnen. Het besluit om het masseren weer op te pakken naast mijn huidige werk en gezin voelt als thuiskomen.  


Hot stone massage


Op verzoek voeg ik hot stones (warme stenen) toe aan de ontspanningsmassage. Hot stones zijn gladde ronde stenen van basalt , een vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. De stenen worden opgewarmd en houden de warmte goed vast. Ik vind de warme stenen een fijn middel om spieren te masseren. Door de warmte en de stevigheid van de steen geeft het een diepere aangename ontspanning. Daarnaast is het prettig om de warme stenen op diverse plekken te hebben liggen en te genieten van de warmte die het naar binnen uitstraalt.


Welkom  


Ik verheug me je te ontvangen in de Hooiberg van Heuvelrugmassage, het is een prachtige plek om te ontspannen. Neem contact op voor een afspraak of als je vragen hebt: 06 - 48 88 35 30


.